Saturday, June 22, 2013

Mini champignons et jambon quiche

Sur mercredi soir, j'ai fait mini champignons et jambon quiche. J'aime beaucoup quiche. C'est vrai!!! Ils sont délicieux et parfait pour petite fête à la maison. Je vois sur la recette et je suis surpris que ce n'est pas difficile à préparer quiche. C'est bonne! J'ai utilisé la recette pour All Recipes mais je l'ai changée un petite peu . Pardon mon français si la grammaire ou conjugaison n'est pas correct. Tu sais, je suis  dans niveau élémentaire pour mon français. Pratiquer mon français ici.  :)))
Crustless quiche. Yum yum...
 

Ingrédients adapté de All Recipes (avec petit changes) : Makes 16 mini quiche
 - 1 tablespoon d'huile des légumes (vegetable oil)
- 100gm of shaved ham
- 200gm of Brown button mushrooms (sliced)
- 2 grand rouge oignons (chopped)
- 5 tablespoons of whipping cream
- 1/3 cup of milk (fresh or packet is fine)
- 3 eggs
- Shredded Cheddar et emmental fromage ( you can use any type of shredded cheese you like)

 1. Add the oïl to the frying pan and stir fry the onions till they are soft. Add the mushrooms and continue to sauté until everything is soft. Add salt n pepper to taste. Set aside.

2. Put some shredded cheddar and emmental cheese on the bottom of the tart liners, next add the mushrooms and ham and top with cheddar and emmental cheese again. Set aside.

3. Beat the eggs with whipping cream and milk with a fork. Add a pinch of salt. Use a measuring cup to pour the egg mixture into the tart liners. Top with the shredded cheese again.

4. Bake at 170 deg Celsius for 18 mins, or until the top and edge turned golden. Do monitor your bakes. Every oven is different, hence temperatures may vary. Do not attempt to eat them immediately, it will be very hot!! Let cool for 10 minutes before serving. Bon appétit  !
 

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